De aanwezigen luisteren naar de uitleg van Carina Veldhuis.
De aanwezigen luisteren naar de uitleg van Carina Veldhuis.

Veel belangstelling voor voeding en gezondheid in Hoogezand

Algemeen

HOOGEZAND – Het was woensdagavond volle bak in de bibliotheek in Hoogezand bij de tweede aflevering van de Voedingskennistafels.  

Deze zomereditie ging over Voeding en huidgezondheid, waar het maximale aantal van 35 bezoekers op af was gekomen. ‘Voeding... en huidgezondheid’ was de tweede aflevering van een drietal lezingen over voeding die in de winter, zomer en herfst in de Hoogezandse bibliotheek worden gehouden. De eerste aflevering, begin dit jaar, ging over voeding en het brein. 

De Voedingskennistafels zijn bij uitstek interessant voor mensen die geïnteresseerd zijn in voeding en gezondheid en graag meer willen weten hoe ons lichaam omgaat met huidgezondheid of iemand te zijn die zijn of haar lichaam voedt met de juiste voedingsstoffen in de juiste verhoudingen. Tijdens deze tweede lezing van de reeks liet orthomoleculair natuurgeneeskundig therapeut Carina Veldhuis de aanwezigen ontdekken door welke factoren de huid in onbalans raken. Diverse huidklachten werden belicht en de aanwezigen kregen inzage in welke voeding- en voedingstoffen minimaal nodig zijn om de conditie van de huid optimaal te houden zodat huidklachten voorkomen kunnen worden.