Afbeelding

Gratis scootmobieltraining in Muntendam

Algemeen

MUNTENDAM - Stichting SBV geeft op verzoek van Ouderen Actief Muntendam op vrijdag 15 september een scootmobieltraining/nascholing in De Menterne in Muntendam. 

Mensen die een scootmobiel krijgen ontvangen informatie over de instelmogelijkheden van een scootmobiel en enige praktische instructies. Veel van deze zaken worden echter vergeten omdat het op dat moment te veel informatie tegelijk is. Wanneer men zelf een scootmobiel koopt ontbreekt elke voorlichting. Tijdens deze gratis middag krijgen de deelnemers heel veel praktische tips en tricks over de scootmobiel. Daarnaast komen een stukje verkeersveiligheid en vernieuwde regels aan bod. Verder wordt in de sporthal een klein oefenparcours gereden, waarin de praktijk is nagebootst zoals men die onderweg tegen komt. 

Als het weer het toelaat, wordt er nog een korte route gereden om het geleerde in de praktijk te brengen. De trainingsmiddag begint om 13.00 uur. Belangstellenden kunnen zich opgeven bij Sjoert van der Laan via 06-15167315 of s.v.d.laan@ziggo.nl.