Het nieuwe parkgedeelte Strandwijck zal plaats gaan bieden aan 33 vakantiechalets met uitzicht op het Zuidlaardermeer.
Het nieuwe parkgedeelte Strandwijck zal plaats gaan bieden aan 33 vakantiechalets met uitzicht op het Zuidlaardermeer.

Nieuwjaarsborrel bij vakantiepark Siblu Village Meerwijck

Algemeen

KROPSWOLDE - Vakantiepark Siblu Village Meerwijck in Kropswolde luidt op zondag 14 januari het nieuwe jaar in met een Nieuwjaarsborrel. Onder het genot van live muziek en een hapje en drankje is iedereen tussen 13.00 en 16.00 uur welkom om het glas te heffen.

Siblu Village Meerwijck is sinds april 2022 actief in Kropswolde, waar het V.O.F. Kampeerterrein-Jachthaven Meerwijck heeft overgenomen. Sindsdien maakt het park een transformatie door waarbij een gehele upgrade wordt gerealiseerd. Parkmanager Niels de Vrieze: ,,Sinds de overname hebben we bergen werk verzet om het park van de Siblu-signatuur te voorzien. Ook de realisatie van het nieuwe parkgedeelte Waterwijck heeft letterlijk veel voeten in aarde gehad. Maar het resultaat mag er zijn.’’ 

Siblu Village Meerwijck is medio 2023 begonnen met de verkoop en verhuur van vakantiechalets. De Vrieze: ,,We hebben een fantastisch seizoen gedraaid met vele toeristen die een geweldige vakantie op ons park hebben gehad. Maar ook de verkoop van vakantiechalets heeft een vlucht genomen. We hebben al veel nieuwe eigenaren op ons park mogen verwelkomen.’’ Dankzij de succesvolle verhuur en verkoop zal ook in 2024 het park verder worden doorontwikkeld. ,,We kunnen met trots mededelen dat we dit jaar het nieuwe parkgedeelte Strandwijck gaan realiseren, wat plaats zal bieden aan 33 vakantiechalets met uitzicht op het Zuidlaardermeer. De verkoop is gestart en de eerste chalets zijn inmiddels verkocht’’, vertelt de gelukkige parkmanager. 

Wie ook nieuwsgierig is naar het vakantiepark en de allerlaatste ontwikkelingen is welkom om tijdens de Nieuwjaarsborrel kennis te komen maken. Siblu Village Meerwijck is gevestigd aan de Strandweg 2 in Kropswolde.