Afbeelding

Muntendam in slotfase onderuit tegen Titan: 2-5

Sport

MUNTENDAM - Muntendam heeft het zondag in de slotfase van het duel tegen Titan helemaal weggegeven. De bezoekers uit Nieuw-Weerdinge bogen een 2-1 achterstand om in een 2-5 zege.

Muntendam kwam na een kwartiertje op achterstand. De thuisploeg raakte niet van de leg en zag aanvoerder Michael Imminga gelijk maken: hij schoot een vrije trap van grote afstand tegen de touwen. Even later zorgde Bjorn Puister zelfs voor de 2-1. Hij scoorde uit een rebound, na een doelpoging van Michael Ploeger.

Drie goals in de slotfase

Muntendam zorgde in de openingsfase van de tweede helft voor flink wat dreiging, maar verzuimde om toe te slaan. Dat kwam de ploeg duur te staan. Want na deze fase trok Titan de stand doodleuk gelijk. Hoewel Muntendam ook daarna een aantal prima kansen kreeg, kantelde het duel in het voordeel van de bezoekers. De Drenten sloegen in de slotfase van het duel keihard toe. Tussen de 82 en 90e minuut scoorden ze maar liefst driemaal en keerden zo met een 2-5 zege op zak huiswaarts.