Jesse Bleeker namens Meeden aan de bal. Foto: Bert Woltjes.

Mark Slim schiet Meeden naar zege

Sport

MEEDEN - Dankzij drie treffers van Mark Slim heeft Meeden zaterdag een 3-0 zege geboekt op Westerlee.

Een 3-0 overwinning klinkt als een zorgeloze middag voor Meeden. Dat was het toch niet helemaal. ,,Voor rust ging het qua spel nog enigszins, na rust werd het minder en minder”, zegt Meeden-trainer Jaap Veldhuis.

‘Verzuimden uit te lopen’

Tegen Westerlee, de ploeg van trainer Willem Dontje uit Meeden, kwam de thuisploeg al vroeg op voorsprong. Mark Slim werd aan het werk gezet en tekende voor de 1-0. ,,Daarna verzuimden we verder uit te lopen”, zegt Veldhuis. Slim maakte nog wel de 2-0. ,,Vlak na de 2-0 was er moment waarbij Westerlee volgens mij aanspraak op een penalty kon maken”, geeft Veldhuis aan. Hoewel een speler van Westerlee binnen de beruchte lijnen naar het gras werd gewerkt, ging de bal toch niet op de stip.

Na rust had Meeden het moeilijker. Westerlee drong aan, maar wist de kansen die het kreeg niet te benutten. Ook twee penaltyclaims leverden niets op. ,,Gelukkig maakten wij de 3-0 en was het beslist”, zegt Veldhuis. Ook deze treffer werd gemaakt door Mark Slim.