Onderste rij: Marianne Broekema, Tess Hoiting, Dorien Schaank, Annemieke Moedt, Leah Stol en  Kitty Knapper. Bovenste rij: Bert Menzinga, Richelle Jager, Malu Mik, Ilse Woortmeyer, Evelyn van der Heide, Jolien Groeneveld, Karin Nijveen en Bert de Bey.
Onderste rij: Marianne Broekema, Tess Hoiting, Dorien Schaank, Annemieke Moedt, Leah Stol en Kitty Knapper. Bovenste rij: Bert Menzinga, Richelle Jager, Malu Mik, Ilse Woortmeyer, Evelyn van der Heide, Jolien Groeneveld, Karin Nijveen en Bert de Bey.

Volleybaldames Krathos ongeslagen kampioen

Sport

HOOGEZAND - Het eerste damesteam van volleybalvereniging Krathos uit Hoogezand is twee wedstrijden voor het einde van de competitie ongeslagen kampioen geworden. 

Onder een goede publieke belangstelling werd Olympia met 4-0 verslagen, waardoor Krathos niet meer te achterhalen is. Krathos miste in deze wedstrijd wel Annechien Hendrikse, die een groot gedeelte van het seizoen de set-ups verdeelde. Evelyn van der Heide, terug van een blessure, verving haar echter prima. 

Trainers Bert Menzinga en Bert de Bey hadden het team vooraf op het hart gedrukt vrij uit te spelen. Dat lukte de eerste set maar moeizaam. Tegen het einde van de set werd echter een beslissende voorsprong genomen die eindigde in een 25-16 overwinning. Set 2 en 3 waren een walk-over met respectievelijk 25-5 en 25-6. Alleen de laatste set kon Olympia het een beetje bijbenen en werd Krathos winnaar met 25-22. 

De dames van Krathos spelen door het kampioenschap volgend jaar in de promotieklasse.