Tijdens de open dag op 28 april geeft Vakantiepark Siblu Meerwijck een sneak preview van het nieuwe project Strandwijck.
Tijdens de open dag op 28 april geeft Vakantiepark Siblu Meerwijck een sneak preview van het nieuwe project Strandwijck.

Vakantiepark Siblu Meerwijck houdt open dag vol plezier

Algemeen

KROPSWOLDE - Vakantiepark Siblu Meerwijck in Kropswolde opent op zondag 28 april haar deuren voor een dag vol ontdekkingen en plezier tijdens de jaarlijkse open dag. 

Het park aan het Zuidlaardermeer verwelkomt tussen 9.00 en 19.30 uur belangstellenden om de unieke sfeer, de diverse faciliteiten en de prachtige natuurlijke omgeving van het vakantiepark te ervaren. Het belooft een dag vol vertier te worden met een breed scala aan activiteiten die zowel jong als oud aanspreken. Bezoekers kunnen deelnemen aan een ‘open huizen route’ waarbij de diverse Siblu-vakantiehuizen in de schijnwerpers staan. Daarnaast kunnen zij genieten van een gezellige braderie, een oldtimershow met klassieke auto’s, een leuk animatieprogramma met springkussens voor de kinderen en nog veel meer. 

Allround Watersport is aanwezig met een sloepverkoop, terwijl Happy Whale de mogelijkheid biedt tot sloepverhuur in de jachthaven. Als kers op de taart verwelkomt Siblu Meerwijck de bezoekers in de geheel vernieuwde kantine voor een gratis kopje koffie. Bierliefhebbers mogen daar de bierproeverij door Martinus Bier niet missen, waar unieke lokale brouwsels geproefd kunnen worden. Margriet Melchers, verkoopadviseur en coördinator van de open dag, is enthousiast over dit jaarlijks terugkerende evenement. ,,De open dag bij Vakantiepark Siblu Meerwijck is een traditie die elk jaar weer vele bezoekers trekt en waarop we trots onze faciliteiten en de prachtige ligging van ons park kunnen tonen. We verwelkomen iedereen met open armen en kijken ernaar uit om onze gasten een voorproefje te geven van wat het betekent om bij ons vakantie te vieren.’’ 

Verder kunnen bezoekers Strandwijck ontdekken, het exclusieve project aan het Zuidlaardermeer. ,,Dit project biedt 33 luxueuze kavels met adembenemend uitzicht en directe toegang tot het water, uitgerust met glasvezelinternet en een energienetwerk voor zonnepanelen. Geniet van centrale parkeergelegenheid en toegang tot faciliteiten zoals een verwarmd zwembad, jachthaven, en nog veel meer. Bezoek ons voor een rondleiding of bekijk meer op www.siblu.nl.’’ 

Kortom, of men nou op zoek is naar een volgende vakantiebestemming, geïnteresseerd in het kopen van een vakantiechalet of simpelweg een leuke dag uit wil met familie of vrienden, de open dag bij Siblu Meerwijck biedt voor ieder wat wils. Omringd door bossen en midden in een natuurgebied met eindeloze fiets- en wandelpaden is het de perfecte plek om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. 

Siblu Villages is eigenaar en uitbater van meer dan dertig grote familievakantieparken in Frankrijk en Nederland. De parken liggen verspreid over Normandië, de Bretonse kustlijn, het westen van Frankrijk, het Loiredal, de Middellandse Zeekust, Zeeland, de Waddenzee, het Zuidlaardermeer en sinds kort ook in de Drentse bossen. De parken hebben Nederlands, Duits, Frans en Engels sprekend personeel en de faciliteiten zijn gericht op gezinnen met een combinatie van accommodaties zoals stacaravans en chalets. De vakantieparken zijn voornamelijk ingedeeld met 4 sterren. Siblu heeft twee verschillende activiteiten: de verhuur van korte of lange verblijven in hun stacaravans en de verkoop ervan met de mogelijkheid om de aangekochte stacaravan te laten verhuren door Siblu.

Voor meer informatie kan men terecht op www.siblu.nl.